presenten el seu disc debut

Apologia agita l'escena rock valenciana des de Vila-real

26/11/2019 - 

CASTELLÓ. Vila-real es prepara per un enèrgic directe que tindrà lloc el pròxim dissabte 30 de novembre. Per primera vegada, Apologia presenten sobre l’escenari el que és el seu primer LP, de títol homònim, i que tant bona acollida ha tingut per part de la crítica -nominat com a Millor Disc de Rock als Premis Ovidi- i del públic. Publicat el passat dia 6 de novembre, aquest treball els ha convertit en una de les bandes revelació de l’escena rock valenciana. Una definició que és fruit de la constància per part de la formació, amb integrants de molt anys de trajectòria que han passat fins i tot -amb diferents bandes- per festivals com el Feslloch, l'Aplec dels Ports o el Jovestiu.

Aquest LP neix de la mà de Pablo Valle (Tirant lo Rock) i altres músics veterans del panorama valencià com ara “el Pinya” d’Almorranes Garrapinyaes. A més, està compost -tal com defineixen ells mateixos- per deu cançons de guitarres i melodies "molt poderoses" i ritmes" ràpids" que juntament amb lletres de "rebel·lia, lluita i amor" fan d’aquest un àlbum "ple de personalitat". Així ho confirma a més, la presència de Pedro Martínez (El Último Ke Zierre) a la producció, la de Sam Ferrer -que ha treballat amb ZOO, Auxili o Mafalda- a la gravació als WZ ESTUDI de Borriol i la de Kike Sanchís -que ha col·laborat amb Desakato- dels Greendesert d'Oviedo amb la masterització.

Així mateix, els temes oscil·len entre el hardcore, el punk, el pop o el rock i a més, Apologia ha comptat amb col·laboracions destacades com les de Xavi Sarrià (Obrint Pas), Maluks o la borrianenca Tatiana Javaloyes

En el seu pas per Vila-real, el pròxim 30 de novembre a les 23:30h a la sala Japan de Vila-Real, tindran com a companys d’escenari a Epicentre. A més, aquest directe conta amb una taquilla inversa on el propi públic decideix el preu que vol pagar abans d’entrar al concert. 

Noticias relacionadas

next