Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

pla edificant

Benicarló adjudica per 50.000 euros l'avaluació estructural dels centres educatius per remodelar

19/01/2021 - 

CASTELLÓ. L’Ajuntament de Benicarló ha adjudicat per 49.182,39 euros el servei d’avaluació estructural del CEIP Francesc Catalan, de l’IES Joan Coromines i de l’IES Ramón Cid, un pas previ requerit per la Conselleria d’Educació per a redactar els projectes i licitar les obres als tres centres. Tot i que la licitació estava dividida en lots, un per a cadascun dels tres centres educatius, els tres s’han adjudicat a una mateixa empresa.

Pel que fa al CEIP Francesc Catalán, s’avaluaran els tres mòduls de l’edifici principal que ocupen una superfície construïda de 1.094 metres quadrats. En el cas de l’IES Joan Coromines, l’avaluació es realitzarà sobre el conjunt d’edificis que conformen el centre, amb un total de 5.027 metres quadrats construïts. I en el cas de l’IES Ramón Cid, l’avaluació es realitzarà en els dos edificis que conformen el complex educatiu: un edifici principal amb una superfície total construïda de 2.975 metres quadrats i un edifici annex de 1.080 metres quadrats de superfície total construïda.

En els tres casos, es realitzarà l’avaluació estructural dels edificis per a determinar-ne la capacitat, la resistència i les patologies existents. Segons informa el consistori en un comunicat, els treballs s’han d’entregar com a màxim en 90 dies a comptar des de la firma del contracte.


Noticias relacionadas

next