Marzà i Remolar recolzen la nova candidata 

Carla Nebot presenta la seua candidatura a l'alcaldia de Betxí per Compormís 

28/01/2023 - 

CASTELLÓ. Carla Nebot ja és oficialment la candidata a l’alcaldia de Compromís a Betxí. Davant de desenes de persones que omplien el saló Brisamar, va mostrar la seua candidatura per a seguir "per la bona senda aconseguida" en les tres últimes legislatures en mans de l’actual alcalde de la localitat,Alfred Remolar. 

"Sempre en positiu", com va remarcar diverses vegades Nebot, va destacar l’actual situació de deute 0 que té el consistori i es va marcar com a metes desenvolupar el polígon de les Palasses i construir un polifuncional per a fer grans esdeveniments sense cap molèstia per al veïnat.

La nova candidata va ressaltar que “la candidatura de Compormís serà l’única que comptarà amb gent amb experiència en gestió municipal, ja que actuals regidors i el mateix alcalde, Alfred Remolar, estaran al meu costat i aniran per davant de la llista per continuar amb la seua tasca”.

Per la seua banda, Vicent Marzà va destacar que Compromís és "l’única força que veritablement defensa els interessos valencians" i va recordar les inversions de més de 8 milions d’euros que ha fet la Conselleria d’Educació a Betxí en la present legislatura.

Alfred Remolar va fer un repàs de les fites aconseguides en els seus anys de gestió i va confirmar que “estaré al costat de Carla on ella em diga, perquè la meua voluntat és continuar treballant per Betxí i per la nostra gent”.

Noticias relacionadas

next