places disponibles a tots els camps

Castelló engega cursos d'iniciació al circ i a la fotografia per als més jóvens

2/10/2019 - 

CASTELLÓ. El Casal Jove del Grau organitza nous tallers gratuïts, dirigits a joves, d'iniciació a la fotografia i de circ, que se sumen a les activitats que periòdicament s'organitzen a través del Espai Jove. Una programació que parteix de la Regidoria de Joventut, amb Jorge Ribes al capdavant, i amb la qual es busca oferir un "ampli ventall" de propostes per als adolescents.

El de fotografia té un màxim de 15 places, per a persones de entre 18 i 30 anys, tots dos inclusivament. Es durà a terme del 16 d'octubre al 20 de novembre, amb una durada de 20 hores, repartides en 10 sessions (dimecres i divendres de 18.00 a 20.00 hores). Els objectius són aprendre a usar la càmera de manera manual i conéixer el llenguatge de la fotografia i els seus principals referents clàssics i contemporanis per a poder dotar a les imatges d'un sentit narratiu. 

El curs es divideix en dues parts, complementades entre si. La tècnica, que inclou el funcionament i estudi de la càmera fotogràfica; i la pràctica de llenguatge fotogràfic, centrada en l'evolució narrativa de la fotografia a través d'exercicis pràctics i el visionat de treballs autorals rellevants.

D'altra banda, l'activitat de circ va dirigida a un màxim de 20 joves de entre 18 i 30 anys, tots dos inclusivament. Ja ha començat -encara que encara hi ha places lliures- i es desenvoluparà fins al 20 de novembre; els dimecres de 18.00 a 20.30 hores. En el taller es treballa amb quatre pilars bàsics de les arts circenses: clown, acrobàcies, malabarismes i equilibris. Els objectius són la presa de contacte amb el món del circ i les seues diferents tècniques; l'estimulació de la creativitat i la capacitat expressiva; el desenvolupament del sentiment de pertinença a un grup i les habilitats socials; i l'autoconeixement i enfortiment de l'autoestima, la creativitat, l'autonomia, la perseverança i la tolerància a la frustració.

Les inscripcions estan obertes i es poden formalitzar a través del següent via online, al Casal Jove (avinguda del Port s/n), mitjançant el correu juventud@castello.es o trucant al telèfon 964282122.

Noticias relacionadas

next