Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

el 13 de septembre

Circ, música i humor: 'Mur' obri la temporada del Paranimf sense por al fracàs

9/09/2019 - 

CASTELLÓ. El Paranimf de la Universitat Jaume I inicia aquest pròxim divendres 13 de setembre la programació del nou curs amb  Mur, de la companyia (Cia)3, una performance visual, circense, que té com a objectiu enderrocar barreres.

Mur és un espectacle poètic i integrador amb música en directe i molt humor que se serveix de l'arquitectura efímera per a reflexionar sobre les limitacions, físiques i mentals, i la capacitat humana de sobreposar-se a elles. A través d'un mur fet a base de cubs que es trenca i es destrueix, dotze persones proven infinitud de formes per a reconstruir un nou món. Malgrat la inestabilitat dels cubs i els fracassos als quals s'enfronten, els personatges s'esforcen per a aconseguir el seu objectiu, treballant de forma col·lectiva i amb un lema que els impulsa a seguir avant: 'Si caminem sols, anem més de pressa; si caminem junts, arribem més lluny'.

Les entrades es poden adquirir en la web del auditori o en taquilla els dimarts d'11 a 13 hores i de 16 a 18 hores, i dues hores abans de l'espectacle.

Noticias relacionadas

next