el 18 d'octubre al paranimf

Compàs flamenc i teatre contemporani: així és l'espectacle de 'La Chachy'

16/10/2019 - 

CASTELLÓ. La programació de tardor del Paranimf de l'UJI de Castelló continua divendres 18 d’octubre, a les 20 hores, amb una peça de dansa, música i teatre La gramàtica de los animales, una proposta original "agosarada, fresca i amb tocs d’humor", on Mª del Mar Suárez, 'La Chachy', balladora, actriu i apassionada del mim debuta com a directora amb l’objectiu de fusionar diversos llenguatges, tal com ha asegurat la universitat en un comunicat.

L’obra compta amb música en directe, violí, percussió, cant. Compàs flamenc per a una peça de teatre contemporani, on el ball, el cant, el gest i la paraula es submergeix en una escenificació experimental per articular amb un discurs semiridícul/semicruel/semibell el fràgil comportament humà dirigit pels instints animals més bàsics de la supervivència.

Palos tradicionals convertits en música de gimnàs o en la destrucció d’un addicte. Una xiqueta de comunió que intenta parlar amb sa mare ballant una seguirilla al terra o l’acte sexual d’una ventafocs amb una sabata a compàs per tangos. L’obra ve a dir que les nostres estructures cerebrals no difereixen massa de les d’un cavall o d’una balena.

Noticias relacionadas

next