amb l'objectiu d'incloure propostes que no van arribar a tindre acord en el ple provincial

Compromís concentra les peticions dels municipis per a presentar-les de forma conjunta a Costes

14/05/2024 - 

CASTELLÓ. La coalició Compromís en la Diputació de Castelló centralitzarà les reivindicacions de tots els municipis de costa amb l'objectiu de “garantir que cap de les reivindicacions municipals es queden fora de la reunió que la presidenta de la Diputació té amb la Direcció General de Costes”, ha apuntat el portaveu valencianista, David Guardiola.

“Ens han deixat clar que la presidenta de la Diputació serà la interlocutora amb Costes, per a centralitzar les reivindicacions de Castelló”, i per esta raó, “volem garantir que totes les peticions municipals siguen escoltades”, ha explicat Guardiola.

Compromís ha sol·licitat als municipis de costa amb representació que presenten les peticions i reivindicacions per a la protecció de la costa actualitzades per a presentar-les abans de la reunió amb Costes. “Volem que es mostre la realitat de tots els municipis, i per això hem realitzat la petició a tots les poblacions”.

“Volem incloure les propostes que no van arribar a tindre un acord en el ple de la Diputació, com és la responsabilitat dels ports, tant de l'Estat, com de la Generalitat, perquè es facen càrrec de part de les despeses que implica la protecció i la regeneració de la costa castellonenca”, ha insistit Guardiola.

Guardiola ha apuntat que “estem d'acord en la lluita conjunta, i ho hem demostrat arribant acords de tots els grups demanant canvis legislatius per a la costa, però ara també demanem incorporar les aportacions que fa Compromís”. La coalició presentarà per registre en els pròxims dies les reivindicacions de cada municipi perquè la reunió amb la Direcció General de Costas tinga totes “les veus possibles, que cap es quede fora, ja que no podrem estar presents”, ha finalitzat Guardiola.

Noticias relacionadas

next