ÚLTIMES PARAULES ABANS DE LES ELECCIONS

Compromís per Castelló demana el vot per a seguir avançant: "Tenim les propostes més valentes"

26/05/2023 - 

CASTELLÓ. Compromís per Castelló ha tancat aquest divendres la seua campanya en un acte on ha demanat el vot a la ciutadania per “seguir avançant en drets, serveis i oportunitats”, per “barrar a l’ultradreta i a la dreta del negoci”. Són paraules compartides pel candidat a l’alcaldia de Castelló per la coalició, Ignasi Garcia; i el candidat a Les Corts per la circumscripció de Castelló, Vicent Marzà, demanant el vot per a Compromís per Castelló, perquè “som la garantia d’un govern d’esquerres”. 

El candidat a l’alcaldia ha destacat que “Compromís tenim les propostes més valentes per donar un nou impuls al comerç, l’esport, la cultura, la gent gran, la sanitat, l’educació... per seguir millorant la vida de les persones. I ara, cal donar un darrer impuls contra la dreta, perquè no hi ha ninguna dreta moderada; la dreta ha agafat el mateix discurs que l’extrema dreta en qüestions tan importants com som la diversitat o garantir els drets i les llibertats de les persones”. 

“Nosaltres ens coneixem Castelló i el Grau i els hem ficat damunt la taula les nostres propostes i hem escoltat les seues necessitats i som capaços d’anar a la part del detall. El que més me preocupa és la falta de contingut, parlant coses que no afecten a la ciutadania de Castelló i que només busquen crispació, i com ràpidament el PP s’ha llançat als braços de Vox copiant absolutament el seu discurs encara que saben que és fals”, ha assenyalat. “Compromís som la garantia d’un govern d’esquerres i diumenge cal acudir a les urnes per seguir avançant en drets, serveis i oportunitats, que és la millor manera de parar a l’odi i les retallades”, ha asseverat. 

Foto: Compromís

El candidat a Les Corts per Castelló ha sigut clar: “Hem treballat amb propostes concretes per millorar la vida de la gent, com el menjador gratuït, tindre una residència a 20 minuts de casa, psicòleg a cada centre d’Atenció Primària o ulleres per a tots els xiquets i xiquetes que ho necessiten... Som capaços de fer possible l’impossible. Ho hem demostrat al Govern, ho hem demostrat en el dia a dia i ho seguirem demostrant amb Joan Baldoví com a president de la Generalitat, que és la única persona que no abaixarà la cara quan arribe a Les Corts per defensar els interessos de Castelló i de la majoria treballadora”.

 “Per això, avui, vull agrair a tota la gent que ha treballat, a tota la gent que ha vingut als nostres actes, i vull apel·lar directament al vot d’esquerres, que tinga clar que la seua garantia de vot és Compromís, i a les comarques de Castelló ens juguem els escons decisius i que guanyarem Compromís per barrar a l’ultradreta i a la dreta del negoci només podrà ser amb un vot de Compromís”, ha destacat.

Noticias relacionadas

next