Amb propostes per a tots els públics

El circ amenitzarà els dijous d'estiu a Vila-real amb sis espectacles en el Termet

14/07/2023 - 

CASTELLÓ. Aquest estiu, les nits dels dijous estaran dedicades a l'humor, l'originalitat i la màgia del circ. Vila-real innova en la programació cultural i d'oci estival Viu l’estiu al Termet amb la proposta dels Dijous de Circ: un total de sis espectacles que tindran com a escenari el paratge de l'ermita i Termet de la Verge de Gràcia, més concretament la plaça del Pastoret. La iniciativa, impulsada des de les regidories de Cultura i Tradicions, pretén introduir nous formats d'entreteniment familiar durant les vacances perquè els veïns i veïnes puguen gaudir també de l'estiu a la ciutat.

Els espectacles seran a càrrec de les companyies Fer Catastrofer, Circ La Raspa, Ramiro Vergaz, Capitán Maravilla, Maxi circ i Passabarret. Els Dijous de Circ seran els dies 20 i 27 de juliol i 3, 10, 17 i 24 d'agost. Tots els espectacles, amb entrada lliure, començaran a les 20.00 hores, un horari que pretén facilitar l'assistència del públic familiar.

La regidora de Cultura i Tradicions, Noelia Samblás, ha convidat a la població a gaudir dels espectacles i a deixar-se sorprendre per la màgia del circ, i ha recordat que la programació Viu l’estiu al Termet compta amb moltes altres propostes amb concerts, ball, activitats esportives, rutes guiades i gimcanes familiars, entre altres.


Noticias relacionadas

next