Hoy es 27 de septiembre y se habla de porcelanosa cersaie 2021 conselleria de justicia CÓMICS ascer

segona edició 

El Festival CIM obri el termini per al seu concurs de curts, amb la cantant Roko com a invitada

7/05/2019 - 

CASTELLÓ. La segona edició del Festival Internacional de Cinema i Música CIM de Castelló ja està oficialment en marxa després de la publicació de les bases del seu certamen de curtmetratges i l'anunci de la primera artista confirmada que, en aquesta ocasió serà la cantant Roko, qui visitarà la ciutat el diumenge 2 de juny per a parlar del paper dels músics en el cine.  

La convocatòria, que es pot consultar en l’apartat de Cultura de la página web de l'Ajuntament, estarà en vigor durant 60 dies des del dia 5 de març i permetrà als realitzadors d'obres de curta durada presentar els seus treballs i optar als dos guardons del concurs, el de millor curtmetratge i el de millor banda sonora original.

Les peçes presentades seran valorades per un jurat format per professionals del sector cinematogràfic valencià, que escolliran un total de deu finalistes dels quals eixiran els guanyadors, que es donaran a conèixer durant la gala del dissabte 1 de juny.

El concurs de curtmetratges marca l'inici de la II edició del CIM, un festival impulsat el 2018 per la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament i l'Institut Valencià de Cultura amb l'objectiu de "reivindicar l'estreta relació entre cinema i música i consolidar-se com una cita de referència no només per als espectadors, sinó també per a cineastes, intèrprets i compositors de diferent procedència". 

L'edició inaugural va comptar amb una àmplia oferta multidisciplinària en la qual tenien cabuda des de les projeccions als espectacles urbans, passant per les xerrades o les sessions infantils, a més d'assegurar-se la presència d'importants figures del món del cinema com el cineasta Stephen Frears o les actrius Verónica Sánchez i Natalia Verbeke, entre d'altres. En 2019, el CIM tornarà a desenvolupar la seua programació a través de diferents seus entre el dijous 30 de maig i el diumenge 2 de juny. 


Noticias relacionadas

next