Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

'Viu l'estiu en família'

Els més menuts de la casa experimenten amb l'art a Vilafamés

21/07/2019 - 

CASTELLÓ. Els xiquets i xiquetes de Vilafamés van gaudir el dissabte passat d'un taller coordinat per Bolimini Art i Educació, un projecte artístic i educatiu que formen professionals de la música, la dansa, el teatre les arts plàstiques i que busquen que l'art siga l'eix vertebrador d'una experiència en convivència entre els menuts.

En el cas de l'activitat realitzada a Vilafamés amb motiu del cicle 'Viu l'estiu en família', l'objectiu era realitzar experiments buscant la relació entre el moviment del cos i l'expressió gràfica. Una de les qüestions que s'ha intentat respondre amb diferents jocs i activitats és com ajuda el cos a transmetre allò que expressem gràficament i sense paraules. Per a poder conèixer-ho, vora 20 xiquets i xiquetes han participat de les activitats programades utilitzant el cos i el grafisme.

El divendres que ve, dia 26, l'arribada d'un globus aerostàtic servirà com a cloenda de la IV edició de 'Viu l'estiu en família'.

 

Noticias relacionadas

ninguna constructora se interesa por el centro de interpretación

El 'museo fantasma' de Vilafamés no encuentra quién lo impulse 

Por  - 

Vilafamés puso fin a su Museo Arqueológico, tras 12 años inactivo, con el objetivo de impulsar en su lugar un centro de interpretación. Sin embargo, ninguna empresa se ha interesado por el nuevo proyecto y su construcción ha quedado en 'standby'

next