Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

Hoy es 27 de enero y se habla de TOQUE DE QUEDA XIMO Puig Presidencia asebec sacmi Pamesa

'Viu l'estiu en família'

Els més menuts de la casa experimenten amb l'art a Vilafamés

21/07/2019 - 

CASTELLÓ. Els xiquets i xiquetes de Vilafamés van gaudir el dissabte passat d'un taller coordinat per Bolimini Art i Educació, un projecte artístic i educatiu que formen professionals de la música, la dansa, el teatre les arts plàstiques i que busquen que l'art siga l'eix vertebrador d'una experiència en convivència entre els menuts.

En el cas de l'activitat realitzada a Vilafamés amb motiu del cicle 'Viu l'estiu en família', l'objectiu era realitzar experiments buscant la relació entre el moviment del cos i l'expressió gràfica. Una de les qüestions que s'ha intentat respondre amb diferents jocs i activitats és com ajuda el cos a transmetre allò que expressem gràficament i sense paraules. Per a poder conèixer-ho, vora 20 xiquets i xiquetes han participat de les activitats programades utilitzant el cos i el grafisme.

El divendres que ve, dia 26, l'arribada d'un globus aerostàtic servirà com a cloenda de la IV edició de 'Viu l'estiu en família'.

 

Noticias relacionadas

next