el 11 d'abril al menador

Estudiants mostren els seus curtmetratges en una nova Sessió Contínua 

8/04/2019 - 

CASTELLÓ. Aquest dijous 11 d'abril, a les 20 hores, tindrà lloc la setena edició de la tercera temporada de l'activitat Sessió Contínua, en el Menador espai cultural de Castelló. En aquesta ocasió el programa explorarà les relacions entre cinema i educació i es projectaran curtmetratges realitzats per l'alumnat de 1r i 2n de Batxiller de l'IES Professor Broch i Llop (Vila-real), dins de les assignatures Cultura Audiovisual i Imatge i So, coordinades per la professora Beatriz Pascual Mon durant els cursos 2015-16, 2016-17 i 2017-18. La selecció inclou quinze peces audiovisuals creades de forma col·laborativa entre grups d'estudiants, amb temàtiques i estètiques molt allunyades entre si.

Beatriz Pascual Mon, que ha dut a terme aquesta iniciativa pedagògica a través del cinema, estarà durant les projeccions i després participarà en un debat on comentarà el procés creatiu del projecte, a més de reflexionar sobre la presència de la creació audiovisual en l'univers docent.

Sessió contínua té com a objectiu visibilitzar la producció audiovisual local i provincial. Es tracta d'una trobada mensual entre públic i creadors per a compartir i debatre, però, sobretot, per a gaudir i conéixer la varietat de l'audiovisual produïda per creadors locals.


Noticias relacionadas

next