el 17 de desembre

Sessió Contínua projecta els curtmetratges valencians 'Ráfagas de vida salvaje' i 'Sushi'

16/12/2020 - 

CASTELLÓ. La tercera projecció d'aquesta temporada de 'Sessió Contínua' té lloc el dijous 17 de desembre, a les 19.30 hores, al Menador Espai Cultural de Castelló, amb entrada lliure mitjançant inscripció prèvia. 

En aquesta ocasió, el programa inclou dues obres de Mamut, productora d'intensa trajectòria impulsada pels convidats, Alberto Tortes (Onda) i Álvaro Díaz (Port de Sagunt), que van realitzar els seus estudis a la Universitat Jaume I de Castelló. Des de llavors han treballat mà a mà en la producció de reeixits curtmetratges i videoclips. Paral·lelament, formen part de l'equip de producció de 30 monedes, la nova sèrie d'Álex de la Iglesia, i han treballat en produccions tan reconegudes com Mientras dure la guerra d'Alejandro Amenábar, La llamada de Javier Calvo i Javier Ambrossi, o Yucatán, de Daniel Monzón. Després de la projecció, participaran en un col·loqui amb el públic. 

Així mateix, de la citada productora es visionarà en primer lloc Ráfagas de vida salvaje de Jorge Cantos, rodat íntegrament a Elda, guanyadora del Gran Premi de la secció Labo del prestigiós festival francès de Clermont-Ferrand (França). És un cant a la joventut que mostra la necessitat vital de sentir-se lliure en aquelles societats que ignoren aquest dret primordial.

D'altra banda, complementarà la sessió Sushi de Roberto Martín Maiztegui, candidat al Goya al millor curtmetratge de ficció. Quinze minuts en la vida d'una dona que ha decidit lluitar per salvar una relació de parella consumida pels anys, la rutina i les traïcions, però que ella encara creu poder rehabilitar.


Noticias relacionadas

next