Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

el 21 de maig

'Sessió contínua' organitza un encontre virtual dedicat a la cineasta castellonenca Anna Soler

19/05/2020 - 

CASTELLÓ. El cicle 'Sessió Contínua'  de la Universitat Jaume I, dedicat a la visibilització de l'audiovisual local, ofereix aquest dijous 21 de maig, a partir de les 20 hores, una sessió especial en línia dedicada a l'autora castellonenca Anna Soler Cepriá, establida a Mèxic.

Anna Soler treballa en diversos camps de l'audiovisual, com a realitzadora de vídeo-documental i fotògrafa en treballs més personals, i com a directora de fotografia per encàrrec en curtmetratges, llargmetratges o videoclips.

En la sessió d'aquest mes s'oferiran dos dels seus curtmetratges: Códigos secretos, una reflexió des del llenguatge experimental sobre un procés de salut associat a la por i a la vida, experimentat per la mateixa autora, i Grita en silencio/Memoria que se borra, una peça de les seues vídeo memòries dedicada a la fotògrafa Vida Yovanovich. Les peces s'acompanyen d'una xarrada mantinguda amb Pilar Ramo i Nacho Badenes, coorganitzadors del cicle, amb motiu d'aquestes projeccions en la qual l'autora repassa la seua trajectòria.

Al seu torn, el cicle, organitzat per l'Associació Cultural Sessió Contínua i l'Aula de Cinema i Creació Juvenil del Servei d'Activitats Socioculturals de la Universitat Jaume I, està oferint a través de la seua pàgina web enllaços, en obert, a alguns dels curtmetratges que han passat per les seues pantalles al llarg de les seuesquatre temporades.


Noticias relacionadas

next