amb un col·loqui via on-line

'La Boda de Rosa' d'Icíar Bollaín reobri el Teatre Municipal de Benicàssim

20/10/2020 - 

CASTELLÓ. El Teatre Municipal de Benicàssim reprén l'activitat cultural divendres que ve 30 d'octubre i l'encarregada de reobrir la programació serà La Boda de Rosa. Precisament Benicàssim va ser escenari de la pel·lícula dirigida per Icíar Bollaín. Concretament, el Voramar, Villa Elisa i la platja Torre Sant Vicent són alguns dels espais que apareixen en el llargmetratge que narra la història de Rosa qui, a punt de complir 45, s'adona que ha viscut sempre per als altres i decideix prendre les regnes de la seua vida. La projecció del film serà el divendres 30 a les 19.00 hores i el dissabte 31 a les 19.30 hores i com ha explicat el regidor de Cultura, Javier Alonso, "en finalitzar la sessió del divendres hi haurà un col·loqui via on-line amb Icíar Bollaín. 

Perquè la reobertura del Teatre Municipal es duga a terme amb totes les mesures de seguretat sanitària requerides, l'Ajuntament de Benicàssim ha elaborat un protocol que estableix un aforament de 134 persones. "La distribució del públic serà de manera individual sent una butaca ocupada, dos lliures i així successivament garantint amb això la distància social de seguretat. Perquè volem que Benicàssim continue sent referent en la cultura de la província, però sobretot de la cultura segura", ha indicat Javier Alonso.


La programació de cinema en el Teatre Municipal continuarà amb el drama Falling el dissabte 7 de novembre a les 19.30 hores, mentre que el diumenge 15 està reservat per al cinema infantil de la mà de Pinocho. Les entrades per a totes aquestes pel·lícules es posaran a la venda a partir del dimecres 21.

"A més de cinema, el Teatre Municipal també reprendrà en les pròximes setmanes la programació de música i teatre i l'espai tornarà a ser un contenidor de cultura de qualitat i diversa, que atenga els gustos de tot el públic", ha dit Javier Alonso qui ha afegit que la programació es reprén al mateix temps que continuen les obres per a dotar a l'espai de noves taquilles. "Unes obres que es poden realitzar de manera paral·lela ja que les actuacions previstes a l'interior del teatre ja hauran finalitzat quan es reprenga l'activitat". 

Els treballs que s'estan executant contemplen dues taquilles en el baix de la nova zona del teatre i en compliment de la norma vigent relativa a accessibilitat i supressió de barreres arquitectòniques, el nou espai permetrà l'aproximació a usuaris amb mobilitat reduïda i comptarà amb dues safates escorredores per a l'adquisició d'entrades. També s'ha millorat l'interior de l'immoble amb la impermeabilització del sostre i la façana. El canvi de la soga de maniobra de l'escenari i un nou accés a la zona dels aires condicionats són unes altres de les actuacions incloses.


Noticias relacionadas

next