a l'auditori arriben lola bou y Manel Brancal

La dansa visual de 'Loop' recala en el Teatre Principal de Castelló

7/04/2022 - 

CASTELLÓ. El presenta Teatre Principal de Castelló acull aquest dissabte 9 d’abril, a les 18.00 hores, l’espectacle premiat de dansa familiar Loop, de la companyia Aracaladanza. Un dia abans, el divendres 8 d’abril, prop de 500 escolars gaudiran de dues representacions específiques adreçades a les escoles de les comarques de Castelló.

“Tots els espectacles de la companyia Aracaladanza han tingut un gran èxit a l’escenari del Principal”, ha assenyalat el delegat territorial de l’IVC a Castelló, Alfonso Ribes, que ha destacat que “aquesta és una de les obres familiars més destacades del trimestre que oferirem també amb unes sessions especials per al públic escolar, per a continuar, d’aquesta manera, amb la nostra línia de promoure les activitats culturals per a les escoles”. Ribes ha recordat també que “les famílies es poden beneficiar d’entrades gratuïtes gràcies a la targeta La Menuda, que busca fidelitzar els menuts de casa amb el consum de cultura en viu”. De fet, es pot obtindre la targeta La Menuda a les taquilles del Teatre Principal, l’Auditori i el Museu de Belles Arts. Si s’acumulen 5 visites a les activitats familiars organitzades a Castelló, s’aconsegueix una entrada gratuïta extra.

L’obra Loop ha guanyat el Premi Feten 2022 al millor espectacle de dansa. Marca de fàbrica de la companyia Aracaladanza, el llenguatge, el treball i els misteris del mateix escenari tornen a esdevindre, en aquesta peça teatral, una dramatúrgia visual, lliure com els somnis que, amb imatges, construeix el que sempre està per succeir sobre les taules.

A l’escenari es troben Carolina Arija, Jorge Brea, Raquel de la Plaza, Jonatan de Luis, Jimena Trueba i, com a ballarí ‘cover’, Aleix Rodríguez. L’obra està dirigida per Enrique Cabrera i a la producció musical, Luis Miguel Cobo. La producció està adreçada a majors de quatre anys.

Lola Bou & Manel Brancal, a l’Auditori

 L’Auditori de Castelló presenta aquest divendres 8 d’abril, a les 19.30 hores, els artistes castellonencs Lola Bou & Manel Brancal en format de quintet. El cicle ‘Territori CS’, que porta fins a l’Auditori artistes de les comarques de Castelló, acollirà la música d’aquests dos artistes polifacètics, coneguts per les seues trajectòries musicals i teatrals. 

Prendran la Sala de Cambra amb un repertori propi i eclèctic en el qual fusionen estils musicals com el jazz, la bossa, el funk, el pop, el rock i el folk. "Lluny de pretendre encaixar en cap corrent musical, aposten per una sonoritat genuïna dins de la cançó d’autoria valenciana, que combina intimisme i sensibilitat amb l’energia creada per tot el grup en escena. El seu directe transporta el públic a un espai de riquesa musical i emocional on gaudir en mans de cinc músics de llarga trajectòria", destaquen des de l'IVC.

Amb tot, una de les seues últimes produccions, 'Tallat en dos’, va estar nominada com a millor disc de cançó d’autor als Premis Ovidi 2021.

El concert, en format de quintet, permet crear una atmosfera sonora íntima i enèrgica per a envoltar uns textos emocionals. La formació que presentaran en aquest concert estarà composta per Lola Bou (veu i piano), Manel Brancal (guitarres), Natxo Navarro (baix i contrabaix), Michel Llorens (acordió, teclats i piano) i Jesús Gimeno (bateria).


Noticias relacionadas

next