de l'ajuntament de castelló

La fotoperiodista Carme Ripollés, premi Olímpia 2022

17/02/2022 - 

CASTELLÓ. El Consell d’Igualtat de l’Ajuntament de Castelló ha triat a Carme Ripollés Martínez com a premi Olimpia 2022. Així ho anuncià aquest dimecres la presidenta del propi Consell i regidora de Feminisme a la ciutat, Verònica Ruiz, com a reconeixement a la seua trajectòria professional i artística dins del món del fotoperiodisme.

En paraules de la pròpia regidora Ruiz, “Carme Ripollés és una dona molt implicada, amb una professionalitat indiscutible que sempre té una mirada peculiar a través de la seua càmera que és capaç de transmetre’ns amb total sensibilitat”. “Aaquest guardó és un simple reconeixement a tota la seua trajectòria i visió que ens dona de la realitat a través de la seua càmera des de fa ja més de 20 anys”, afegeix l’edil Ruiz.

Durant tota la seua carrera, Carme Ripollés ha contemplat la realitat de forma única i personal a través de la càmera que ha permès ajudar a comprendre el món. Aquest guardó, també premia el seu bon quefer i la seua incansable implicació en la lluita per aconseguir la igualtat entre homes i dones i per la seua dedicació en el món de la cultura

De fet, a hores d’ara, Ripollés està preparant la seua tesi doctoral sobre la representació transgènere al cinema espanyol de la Transició en el marc del programa de Doctorat d’Estudis i Investigacions Multidisciplinars en la Perspectiva de Gènere.

L’acte de lliurament del Premi Olimpia 2022 està programat per al pròxim 8 de març al Teatre del Raval a les 12:00 hores.

...

Noticias relacionadas

next