X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información

al principal i a la marina del grao

La il·lusió per conèixer nous mons es trasllada a Castelló amb l'obra teatral 'Sabates Noves'

11/02/2019 - 

CASTELLÓN. Les regidories de Cultura i Esports de l’Ajuntament de Castelló, encapçalades per Verònica Ruiz i Enric Porcar respectivament, han presenciat aquest dilluns la representació de l’espectacle escolar Sabates Noves que recalarà durant els dies 11, 12 i 13 de febrer al Teatre Principal de la ciutat, i els dies 14 i 15 de febrer al Centre Cultural La Marina del Grau. En aquest cas es tracta d'una obra dirigida a infants de 3 a 8 anys i al públic familiar.

Sabates Noves conta la història d’un xiquet que estrena sabates i empren un camí on descobreix tot allò que l’envolta partint d’un punt local fins acabar en un punt universal. L’obra pretén crear una nova aventura per als més menuts i connectar als més majors amb la seua infantesa a través de cançons populars i el pas del temps.

La companyia Tian Gombau, L'Home dibuixat compta amb més de 20 anys d’experiència en els escenaris i ha viatjat arreu del món transmetent cultura popular en més de deu idiomes. Així mateix, Sabates Noves compta amb diverses nominacions a premis i ha aconseguit diferents guardons nacionals i internacionals.

La representació es dividirà en dues sessions per dia en el Teatre Principal, una a les 09.30 i l’altra a les 11.00 hores, i tres sessions diàries en el Centre Cultural La Marina, a les 09.30, 11.00 i 12.30 hores, amb una duració màxima de 30 minuts per sessió. 


Noticias relacionadas

next