X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información

vora 50 instantànies

La Llotja del Cànem mostra en una exposició la ciència més estètica i visual

8/11/2019 - 

CASTELLÓ. La Llotja del Cànem acull fins al 30 de novembre de 2019 l’exposició fotogràfica itinerant Fotciencia15-Selección de fotografías científicas de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) i el Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) en col·laboració amb la Fundación Jesús Serra. Aquesta mostra selecciona les imatges més impactants de l’any des del punt de vista estètic i divulgatiu amb l’objectiu d’apropar la ciència i la tecnologia a la ciutadania.

La mostra inclou 50 imatges, 49 fotografies més un cartell de l’exposició, seleccionades en la quinzena convocatòria del certamen en el qual van participar un total de 350 persones que van enviar més de 700 imatges. Fotciencia és una iniciativa que s’ha consolidat com convocatòria anual de fotografia científica d’interès per als aficionats a l’art i la ciència, fins i tot entre els més joves, ja que l’estudiantat de secundària i cicles formatius poden participar a través de la modalitat La ciència a l’aula.

L’exposició, inaugurada el 7 de novembre, es pot visitar en horari de dimarts a dijous de 18.30 a 20.30 hores, i divendres i dissabtes d’11.30 a 13.30 i de 18.30 a 20.30 hores. També s’han organitzat visites guiades obertes i gratuïtes el divendres 8 de novembre a les 19 hores i el dissabte 30 de novembre a les 12 hores.


Noticias relacionadas

next