el dissabte 25 de maig

La 'reina' del jazz, Claire Martin, prepara una solemne actuació a l'Auditori de Castelló

21/05/2019 - 

CASTELLÓ. L’Auditori de Castelló acollirà aquest dissabte el concert de la cantant de jazz britànica Claire Martin, dins del cicle ‘Auditori Jazz Club’. L'actuació tindrà lloc el dissabte 25 de maig a les 20.00 hores a la sala de cambra M. Babiloni.

Claire Martin és una de les cantants de jazz més ben valorades de l’escena europea, unànimement aclamada per la crítica internacional. A Castelló, la vocalista estarà acompanyada per David Newton al piano, Jeremy Brown al contrabaix i Matthew Home a la bateria.

A més de la seua carrera com a vocalista de jazz, Claire Martin ha col·laborat aportant la seua veu a projectes com The BBC Big Band, la BBC Concert Orchestra, RTE Orchestra o The Royal Northern Sinfonia, a més de tindre una exitosa carrera com a presentadora en la cadena britànica BBC. Així, l'artista ha sigut considerada pel periòdic The Times com la millor cantant britànica de jazz.

Les entrades per al concert de Claire Martin ja estan a la venda, a la taquilla del teatre i en el web de l’Institut Valencià de Cultura.

Més propostes de cap de setmana

La cultura continua a Castelló amb més propostes per a aquest cap de setmana, com la XXIII Convocatòria Nacional de Dansa al Teatre Principal, amb les semifinals el dissabte 25 i la final el diumenge 26 de maig.

Així mateix, al Museu de Belles Arts, dissabte a les 11.00 hores tindrà lloc la visita dinamitzada Mus’n Babies, adreçada a infants de 0 a 3 anys i les seues famílies, que suposa una aproximació musical als diferents materials de l’exposició.


Noticias relacionadas

next