Fins al 30 d'octubre al Centre Cultural La Marina del Grau

'Les Normes de Castelló fan 90 anys', una exposició per a reviure el discurs de Joan Fuster

23/09/2022 - 

CASTELLÓ. Des del 22 de setembre, el Centre Cultural La Marina del Grau de Castelló acull l’exposició Les Normes de Castelló fan 90 anys. Es tracta d’una exposició fotogràfica que vol recordar el discurs Ara o mai pronunciat per Joan Fuster l’any 1982 a la Plaça de Bous de Castelló així com les diverses activitats que ha organitzat Castelló per la Llengua entorn de les Normes de 1932. Majoritàriament, les fotografies són de l’autoria de Miquel Gómez, però també hi han participat altres fotògrafs i militants de la ciutat com Javier Hurtado, Vicent Jaume Almela i Josep Maria Ripollés. La mostra romandrà oberta al públic fins al 30 d’octubre.

A més, aquest dissabte, 24 de setembre, es farà un acte commemoratiu de les Normes a Alacant i el primer d'octubre tornen a l’Alcora on hi haurà una fira d’entitats, cultura popular, l’estrena d’un espectacle de teatre familiar basat en la figura de Joan Fuster i les actuacions musicals de Citra, Tito Pontet i Ebri Knigt

Finalment, el 17 de desembre, Castelló de la Plana serà l’epicentre d’una gran mobilització i festa cultural entorn de les Normes del 32 i la unitat de la llengua, on Al Tall serà el plat fort d’una jornada reivindicativa.

Noticias relacionadas

next