Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

oberta la matricula

L'UJI ofereix 10 tallers de vídeo, fotografia, escriptura, dansa, teatre i música en el curs 2020-21

8/09/2020 - 

CASTELLÓ. El Servei d'Activitats Socioculturals (SASC) de la Universitat Jaume I ha organitzat dins del programa UJI-encultura formació una variada oferta de cursos i tallers per al curs 2020-2021, que aborden temes com els audiovisuals, la fotografia, l'escriptura creativa, la dansa, el teatre o la música. Es tracta de 10 propostes dirigides a la comunitat universitària i al públic en general. La matrícula pot realitzar-se a partir de principis de setembre de 2020  i en el mateix moment de la inscripció es pot consultar si queden places en el curs que interessa o si es queda en llista d'espera.

En l'àmbit audiovisual, l’UJI continua un any més amb el taller de vídeo 'Trastorn visual', centrat en conceptes bàsics de l'audiovisual, que arrancarà el pròxim 5 d'octubre. El taller, impartit per Adam Brenes, es desenvoluparà durant tot el curs acadèmic, finalitzant el 17 de maig. Durant aquest taller l'alumnat adquirirà els coneixements necessaris per a la realització d'un projecte audiovisual, des de la concepció de la idea fins a l'enregistrament i postproducció d'aquesta. Al final del taller s'ha de realitzar una peça audiovisual que s'exhibirà en una projecció pública en el Paranimf de la Universitat Jaume I.

El taller d'escriptura creativarriba a la seua edició número 16 sota la direcció de la professora i escriptora Rosario Raro. Tindrà lloc del 6 d'octubre al 27 de maig de 2021 i està dirigit a qualsevol persona que vulga llegir, comentar, corregir, escriure textos literaris i escoltar les veus altres escriptors. Durant el curs, que s'amplia a 140 hores de durada, es plantejaran exercicis quinzenals entre els quals se seleccionaran els millors per a la seua publicació en una antologia en castellà i en valencià.

Per als amants de la fotografia, l’UJI ha programat el taller 'Contar amb imatges. Accions i recursos per a la creació de projectes fotogràfics', del 6 d’octubre de 2020 al 25 de maig de 2021, impartit per Julián Barón, fotògraf, docent i impulsor de projectes que usen la imatge com a eina social de pensament. L’objectiu principal del curs és conèixer, comprendre i aplicar els recursos de narrativa visual en projectes fotogràfics, així com aprofundir en la formació i l’intercanvi d’experiències en un ambient de reflexió crítica. Les classes es realitzaran setmanalment al Menador en horari de tarda.

Quant a l’Aula de Teatre, l’UJI planteja per a enguany tres propostes: un curs d'iniciació al teatre impartit per Regina Prades; un curs d'interpretació teatral a càrrec de Cesca Salazar, i el taller d'escenes de pràctica teatral, dirigit per Joan Comes. El 13 d’octubre es realitzarà una sessió informativa sobre tots els cursos de l’Aula de Teatre per als interessats a les 19 hores a l’Aula de Teatre Carles Pons (JB2S12AA) de la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques.

En l'àmbit musical, la Universitat ofereix un taller de llenguatge del jazz i el taller de Big Band, que s’iniciarà el 2 de novembre i finalitzarà el 4 de juny amb el concert final de curs, impartit per David Pastor, Victor Colomer i Jordi Albert. Prèviament, el 5 d’octubre de 2020 tindrà lloc una reunió informativa, prova i aproximació al jazz, a l’aula HC2106AA de la Facultat de Ciències Humanes i Socials, a la qual cal presentar-se per fer després la inscripció al taller.

En l’apartat de dansa, l’UJI ofereix aquest curs tres tallers de dansa contemporània d’iniciació, nivell intermedi i avançat. Els tallers, de 70 hores de durada, començaran el 19 o 20 d'octubre i finalitzaran en el mes de maig, realitzant-se una mostra de final de curs el 28 de maig de 2021, per als tres tallers. Seran impartits per Erica Galmes i Stefania Biffani.


Noticias relacionadas

next