Hoy es 20 de julio

durant els mesos de juny, juliol, setembre i octubre

Narrar la història dels pobles: Maestrat, ànima interior presenta el cicle de visites teatralitzades

7/06/2024 - 

CASTELLÓ. Durant els mesos de juny, juliol, setembre i octubre, dos personatges costumistes recorreran els pobles del Maestrat, narrant la seua història, peculiaritats i patrimoni. Cada visita teatralitzada s’adaptarà a les singularitats dels municipis. Així, amb aquestes visites, tots els participants coneixeran anècdotes, racons, històries amagades, de Xert, Traiguera, Tírig, Sant Rafael del Riu, Sant Mateu, Sant Jordi, Rossell, Cervera del Maestre, Canet lo Roig i Càlig, passejant pels seus carrers i endinsant-se en places.

Amb aquestes visites, els dos personatges, com ambaixadors del Maestrat i grans coneixedors de les seves tradicions i història, faran parada en esglésies, palaus, cases senyorials i punts emblemàtics de cada poble.    

L’empresa Bambando serà l’encarregada de realitzar aquestes visites teatralitzades a les que estan convidats a participar la població local, turistes i visitants. La duració de cada visita serà de una hora i mitja, i l’assistència és gratuïta, només cal inscriure’s amb un codi QR que trobaran als cartells de difusió o entrant en la web www.maestrat.travel, amb més informació d’horaris i punts de trobada on s’iniciaran les visites.

Ruth Sanz, presidenta de Maestrat, ànima interior destaca que “donar a conèixer la història i el patrimoni amb visites teatralitzades, farà que els visitants i turistes observen amb altres ulls el Maestrat, posant en valor la seva singularitat i personalitat”.

Amb la presentació d’aquest cartell amb el Cicle complet de visites i les dates de cada poble, els assistents podran programar amb antelació la seva participació. Aquest projecte és una iniciativa de Maestrat, ànima interior que s’ha dut a terme gràcies a la subvenció del Patronat provincial de turisme de Castelló.

Noticias relacionadas

next