Nules dóna els primers passos per a recuperar el refugi antiaeri del Convent

21/03/2021 - 

CASTELLÓ. L’Ajuntament de Nules ha començat a treballar en el projecte de recuperació del refugi de la Guerra Civil situat a la plaça del Convent  de la Sagrada Família i per aquest motiu el regidor de Patrimoni, Guillermo Latorre, juntament amb la regidora d'Educació, Rosa Ventura, han visitat el refugi de Borriana, on el seu homòleg de l'Ajuntament de Borriana, Vicent Granell, els ha explicat els passos a seguir per a la consolidació del refugi. 

La intenció del consistori és poder dur endavant aquest projecte i per a això, fa setmanes que s'està treballant en un informe arquitectònic, que serà complementat pel pertinent estudi arqueològic per a, posteriorment, realitzar el primer tast i veure a què s'enfronten. A més, des de la regidoria de Patrimoni han asegurat que s'ha arribat a un acord amb la Parròquia de Nules per a dur a terme aquesta actuació, de manera que en les pròximes setmanes es tancarà el corresponent conveni.

I és que el primer escull amb el qual es troba el consistori és que no es coneix amb certesa la grandària, longitud i el recorregut real del refugi, motiu pel qual s’ha de fer un primer tast, que segons apunten des de l'ajuntament, començarà en els pròxims mesos.

Noticias relacionadas

next