Un certamen literari premiarà els millors relats sobre la República

20/03/2021 - 

CASTELLÓ. Podem Castelló convoca el I concurs literari de relats curts Horitzó republicà amb la finalitat de promoure valors com la solidaritat, la llibertat o la igualtat. Les persones interessades a participar poden contactar en aquest correu electrònic: republicaconcursoliterario@gmail.com

“Idees que estan contingudes en la idea de República i que són el tema preferent d'aquests relats. Es tracta d'un concurs pioner en el nostre territori ja que mai abans havien sigut els valors republicans la temàtica principal d'una convocatòria literària”, afirma Podem Castelló en un comunicat a premsa on afegeix que "només des de la defensa del bé comú, del públic, d'una concepció del nostre futur com un horitzó republicà i feminista, entenem que podrem eixir d'aquesta crisi sanitària que tan greus repercussions econòmiques i socials està tenint en la nostra societat”.

Aquest certamen vol arribar a tota la ciutadania a través de la cultura, implicant-la d'aquests sentiments “amb la finalitat que s'enfortisquen i arriben a tots els racons”.

Noticias relacionadas

next