el certamen també premia el millor Àlbum Infantil Il·lustrat

Oberta la convocatòria per als Premis Literaris de Benicarló

4/06/2021 - 

CASTELLÓ. L'Ajuntament de Benicarló ha presentat aquest divendres una nova edició dels Premis Literaris Internacionals Ciutat de Benicarló. Els participants hauran de lliurar, per primera volta, els originals a través d’una plataforma electrònica que, ha assegurat regidor de Cultura, Pedro Manchón, "agilitarà molt tot el procés i, a més, suposa una aposta per la sostenibilitat i per l’estalvi de paper".

Pel que fa a les categories, l’edició de 2021 dels Premis Literaris manté les mateixes novetats que es van presentar l’any passat: continua un any més el veterà Premi d’Àlbum Infantil Il·lustrat i segueixen la segona edició del premi de Divulgació Científica i del premi de Cuina, Salut i Sostenibilitat, dos categories sorgides de la reestructuració de l’any passat. A més, també continua el premi de Narrativa Juvenil, una nova modalitat creada de cap i de nou per a l’edició de 2020.

Pedro Manchón ha aprofitat l’anunci de la nova edició dels Premis Literaris per a presentar també el cartell que il·lustrarà l’edició de 2021, obra de l’artista benicarlanda Irene Furió. El regidor no ha passat per alt tampoc l’agraïment a les empreses patrocinadores IFF, Ineos Composites i Fundació Caixa Benicarló i ha anunciat la incorporació de la Diputació de Castelló i de la Universitat Jaume I al conjunt de col·laboradors i patrocinadors dels Premis.

Amb tot, la setmana gran dels Premis Literaris començarà dilluns 22 de novembre amb l’anunci dels guanyadors i culminarà dissabte 27 de novembre amb l’acte de lliurament. Les obres es podran presentar fins al 31 d’agost, únicament a través de la plataforma electrònica creada per a l’ocasió. Les persones interessades hauran d’enviar una sol·licitud d’inscripció al correu premisliteraris@benicarlo.org. En la sol·licitud caldrà indicar les dades de l’autor/a (nom i cognoms, correu electrònic i nombre d’obres que presenta a cada modalitat) i les de l’obra a presentar (títol i modalitat).

Noticias relacionadas

next