del 18 al 20 de septembre

'Oh! La cultura' arriba a Castelló amb sis espectacles d'arts de carrer

17/09/2020 - 

CASTELLO. La programació d’'Oh! La cultura – Tardor', dins del pla ‘reaCtivem’ de la Conselleria de Cultura, arriba aquest divendres a Castelló de la Plana amb sis espectacles d’arts de carrer. Així, del 18 al 20 de setembre es podrà gaudir en espais públics i a l’aire lliure de les propostes escèniques de sis companyies valencianes gràcies a l’Institut Valencià de Cultura.

La mostra de teatre al carrer comença divendres 18 de setembre a les 19.00 hores al pati del Museu de Belles Arts amb l'obra El pirata Barba, de la companyia Xarop Teatre. A les 22.30 hores, l’atenció es traslladarà a l’esplanada de l’Auditori i Palau de Congressos, amb Féi, de la companyia La Fam. 

Dissabte al migdia, La Troupe Malabó portarà la música i el circ al Passadís de les Arts, al parc Ribalta, amb l’obra Sonata Circus. A les 19.00 hores, al mateix espai, es representa Oyun, a càrrec d’El Fedito. La programació d’arts al carrer conclou diumenge 20 de setembre amb dos espectacles més. Al migdia, al Museu de Belles Arts, Teatro de la Resistencia porta Lazarillo, el hambriento i a les 19.00 hores La Gata Japonesa representa Los viajes de Bowa al Passadís de les Arts.

La programació d’‘Oh! La cultura – Tardor’, que inclou un total de 95 propostes culturals en directe, es durà a terme des de setembre fins a desembre. A banda dels espectacles de carrer, programats del 10 al 12 de setembre a Alacant i València, hi haurà activitats de música, teatre, circ i dansa en sales privades de tot el territori valencià. Tota la programació de tardor d’‘Oh! La cultura’ es podrà consultar en el web de l’Institut Valencià de Cultura.

Per a saber més

Noticias relacionadas

next