Catedràtica de Filosofia del Dret de la Universitat Jaume I

Paloma Durán presenta a Castelló un llibre sobre com combatre la discriminació contra les dones

23/01/2024 - 

CASTELLÓ. L'alcaldessa, Begoña Carrasco, ha presidit aquest dimarts la presentació del llibre Conveni sobre eliminació de totes les formes de discriminació contra les dones obra de la Catedràtica de Filosofia del Dret de la Universitat Jaume I, Paloma Durán Lalaguna. Aquest treball recull el contingut d'un acord de la Nacions Unides en 1979.

Carrasco ha destacat que: “És un orgull comptar amb la veu, l'experiència i el compromís de dones com Paloma i que forme part de la nostra Universitat Jaume I. Amb una prestigiosa trajectòria tant a nivell nacional i internacional, sobretot lligada a les Nacions Unides, i una carrera dedicada a l'estudi i investigació en matèria d'Igualtat”. 


L'alcaldessa ha subratllat que “des del nostre Ajuntament, apostem decididament per una igualtat real, efectiva, basada en l'Educació en Igualtat i en valors. I ho fem a través de tallers educatius, campanyes escolars des de l'edat més primerenca o dotant dels mitjans necessaris a recursos municipals com la unitat ‘Viogen’ de la nostra Policia Local. Apostant per una protecció jurídica, psicològica i social, que no deixa cap aspecte sense cobrir. Amb derivacions des del Servei d’Igualtat d’Oportunitats cap a altres recursos i administracions. Amb un seguiment des de principi i fins a la fi de cada cas, de manera personalitzada. com és el cas, per exemple del conveni que tenim amb el Col·legi de Psicòlegs”.

Noticias relacionadas

next