dijous 23 de gener al menador

Sessió Contínua projecta els documentals valencians 'Savis de l'horta' i 'Los que desean'

20/01/2020 - 

CASTELLÓ. El cicle Sessió contínua, organitzat per l’Associació Cultural Sessió Contínua i l’Aula de Cinema i Creació Juvenil del Servei d’Activitats Socioculturals de la Universitat Jaume I, es reprèn dijous 23 de gener de 2020 a les 19.30 hores al Menador espai cultural.

En aquesta ocasió, es projectaran els documentals Savis de l'horta de David Segarra i Los que desean d’Elena López Riera, dos treballs per a reflexionar sobre l’experiència humana a través de relats que guarden un missatge universal, lligats a rituals, treballs i tradicions, en un recognoscible paisatge llevantí.

David Segarra serà l'autor local convidat que presentarà Savis de l'horta, un curtmetratge que va estar premiat en el festival Docs València en 2019 i que recupera les històries i experiències d’homes i dones llauradores. A través d’aquestes històries, el film descobreix un món cultural, humà i geogràfic oblidat per la societat urbana. En definitiva, és un documental per a reflexionar sobre l’art de viure en temps moderns. Després de la projecció, David Segarra participarà en un debat amb el públic per a comentar aspectes relacionats amb el curtmetratge.

D'altra banda, complementarà la sessió Los que desean, un dels curtmetratges clau de la temporada en el qual, a través d’un exquisit muntatge, l’espectador assisteix a una poètica carrera de coloms. El documental ha estat nominat als European Film Awards i va guanyar el Pardino d’Or en el Festival de Cine de Locarno el 2018

Noticias relacionadas

next