el 24 de gener

Sessió Contínua reprén les seues projeccions amb la webserie 'Beto' i la còmica 'Pampini'

21/01/2019 - 

CASTELLÓN. El cicle Sessió contínua de la Universitat Jaume I es reanuda aquest dijous 24 de gener, a partir de les 20 hores, al Menador amb nous formats audiovisuals de distribució i es projectaran capítols de dos websèries independents que s’allunyen de les tradicionals comèdies de situació i que formarien part del que alguna crítica ha anomenat posthumor.

Sergi Tellols serà l'autor local convidat, qui presentarà Beto, el seu projecte escrit juntament amb Beto García, que narra la vida d'un home que ja ha tombat la tretena i que no té treball ni parella i la seua vida social és limitada. Els seus amics fa temps que van assentar les seues vides i ell malviu independitzat, gràcies a l'ajuda dels seus pares, patint per a arribar a final de mes. Menja aliments processats en excés i està envoltat d'un desordre continu. Després de la projecció, Tellols participarà en un debat amb el públic per a comentar aspectes relacionats amb la sèrie.

D'altra banda, complementarà la sessió Pampini, una comèdia esotèrica on cada capítol dona un gir de to à carrec del col·lectiu Canódromo abandonado, dirigida i guionitzada per Lorena Iglesias qui també interpreta a una de les protagonistes.


Noticias relacionadas

next