presentació de 'Extrema derecha 2.0'

Steven Forti aborda l'auge de l'extrema dreta en un col·loqui al Menador

25/04/2022 - 

CASTELLÓ. L'Aula d'Història, Cultures Polítiques i Memòria Històrica de la Universitat Jaume I, amb la col·laboració de l’Institut Universitari de Desenvolupament Social i Pau i l’Ajuntament de Castelló de la Plana, ha organitzat per al pròxim 28 d’abril de 2022 una presentació amb col·loqui del llibre Extrema derecha 2.0 de Steven Forti.

L’acte tindrà lloc al Menador Espai Cultural, a les 18 hores, i comptarà amb la participació de l'autor de la publicació, professor d’Història Contemporània en la Universitat Autònoma de Barcelona i investigador de l’Institut d’Història Contemporània de la Universidade Nova de Lisboa; la periodista i activista feminista Rosa Solbes, i el professor del Departament de Filosofia i Sociologia de l’UJI Ramón Feenstra, sota la moderació de la professora de Periodisme de l‘UJI Amparo López Meri.

Steven Forti aborda en aquesta publicació la dimensió de fenomen global que està aconseguint la nova extrema dreta. L’autor assenyala que "disfressada de democràtica, l'extrema dreta no sols ha entrat en les institucions i comença a tindre un major pes, sinó que pul·lula per internet i gangrena les xarxes socials –normalitzant així el seu discurs i ideologia– per a corroir la democràcia des de dins".

Noticias relacionadas

next