en la fundació caixa castelló

Tarannà Teatre proposa un espectacle de pirates i pallassos amb 'La isla del tesoro'

11/03/2019 - 

CASTELLÓN. La Fundació Caixa Castelló acull, a través del cicle 'Cuencuentahucha', un nou espectacle teatral, La isla del tesoro de Tarannà Teatre que es representarà el divendres 15 de març a les 18:00 hores, amb entrada gratuita fins completar aforo. 

Tarannà Teatre naix a Dènia a juny de 1995, i era l’únic grup de la ciutat que oferia, en aquell momento a la localitat, una proposta teatral "diferent", realitzant, com a grup amateur, muntatges com T’Odie, amor meu, Lisistrata o Allò mai vist. Així, la companyia es va professionalitzar i són nombrosos els muntatges teatrals que han representat tot arreu de la Comunitat Valenciana, Catalunya i Balears. En els últims anys han estrenat El Palau de Parémia, un món de dones, de Lluis Fornés, I no obstant això et vull, de Toni Pérez i F (El llibre de les cares), de Jovi Lozano-Seser.

L’illa del tresor és l’adaptació de l’obra de Stevenson, una de les obres més emblemàtiques de la literatura, per a dos pallassos. Es tracta d’una història de vaixells i corsaris, de mapes del tresor i riqueses. Va haver-hi una època en la qual els pirates eren temuts en alta mar. Amb banderes negres i calaveres, els seus vaixells solcaven els mars a la recerca de fortunes i travessaven la seua daga en aquells que tractaren d’interposar-se en el seu camí. Eren feroços i salvatges, i no obeïen cap llei.

Jim Hawkins és un xic normal que treballa ajudant els seus pares, fins que un dia es veu embolicat en una aventura fascinant que mai haguera imaginat. No té una altra opció: ha d’embarcar-se a bord de la Hispaniola a la recerca del tresor. Perquè què hauries fet tu si un home gran, amb cola al cabell i una cicatriu que li creua la galta et revelara el lloc on es troba un mapa del tresor? Trovem així una història que mostra l’eterna fascinació de les illes per a l’home, on són possibles les utopies.

Noticias relacionadas

next