Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

Teatre, música i 'Batman' a la biblioteca, en la nova programació cultural d'Orpesa

17/11/2020 - 

CASTELLÓ. La cultura s'instal·la aquesta setmana al municipi d'Orpesa, on els veïns i visitants podran participar en la nova agenda trimestral que arriba carregada de novetats. Sense anar més lluny, la biblioteca acull aquest dimarts, a les 18.00 hores, el Club del Còmic amb l'obra Batman: El Caballero blanco com a protagonista.

El regidor encarregat de l'àrea, Gonçal Tamborero, ha recalcat que “tots i cadascun dels esdeveniments organitzats compten amb un estricte protocol de seguretat per vetllar per salut dels assistents”. És el cas de la sessió de narració per a adults de divendres que ve a la biblioteca, a les 18.00 hores, en què el públic podrà conèixer Del cielo y las montañas, de Tània Muñoz. A continuació, la sala de plens acollirà una altra sessió de cinema cultura, aquest cop amb la projecció de la pel·lícula Whiplash (20.00).

La guinda a aquesta setmana repleta de cultura la posarà la Unió Musical d'Orpesa, que celebrarà dissabte un concert especial amb motiu de Santa Cecília (a les 19.00 hores, al recinte multiusos); i l'obra Lázaro, de Leamok, una adaptació del clàssic espanyol El lazarillo de Tormes que aterrarà aquest diumenge a l'Espai Cultural.

Cal recordar que alguns dels horaris d'aquestes activitats han sofert modificacions a causa de les restriccions de mobilitat provocades pel coronavirus, “de manera que des de la Regidoria de Cultura hem optat per avançar alguns dels actes per poder complir amb el toc de queda establert”, tal com recorda Tamborero.


Noticias relacionadas

next