Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

agenda del 17 al 19 de març 

Toni Porcar presenta els temes que ha conreat durant les últimes dècades 

14/03/2019 - 

CASTELLÓ. L’Espai d’Art Contemporani de Castelló acollirà l’exposició col·lectiva entre, hacia, hasta, para, por, según, sin, un projecte que inclou l’obra d’11 artistes locals i internacionals, concebut expressament per a l’EACC per la comissària Anna Manubens. L’exposició s’inaugura aquest divendres 15 de març a les 19.15 amb un acte de presentació que inclourà una performance a càrrec de Quim Pujol. 

La cultura continua a Castelló amb propostes com la guardonada obra Rhumans, una peça de circ per a públic adult que es podrà veure al teatre Principal el diumenge 17 de març a les 18.00 hores. Una altra de les esperades cites de la temporada és Maremar, l’espectacle de Dagoll Dagom que arriba al Principal el dimarts 19 de març a les 18.00 hores amb les entrades pràcticament exhaurides.

D'altra banda, a l’Auditori, dins del cicle Territori CS, la sala de cambra M. Babiloni acollirà el concert de Toni Porcar el divendres 15 de març a les 22.30 hores. Porcar és un guitarrista castellonenc amb una extensa trajectòria que presentarà per fi els temes propis que ha conreat durant les últimes dècades. A l’endemà, el dissabte 16 de març, també dins del cicle Territori CS, serà el torn de Panchi Vivó dirigint el conjunt Brass Ensemble i fent una invitació a viatjar amb la música.


Noticias relacionadas

next