agenda del 17 al 19 de març 

Toni Porcar presenta els temes que ha conreat durant les últimes dècades 

14/03/2019 - 

CASTELLÓ. L’Espai d’Art Contemporani de Castelló acollirà l’exposició col·lectiva entre, hacia, hasta, para, por, según, sin, un projecte que inclou l’obra d’11 artistes locals i internacionals, concebut expressament per a l’EACC per la comissària Anna Manubens. L’exposició s’inaugura aquest divendres 15 de març a les 19.15 amb un acte de presentació que inclourà una performance a càrrec de Quim Pujol. 

La cultura continua a Castelló amb propostes com la guardonada obra Rhumans, una peça de circ per a públic adult que es podrà veure al teatre Principal el diumenge 17 de març a les 18.00 hores. Una altra de les esperades cites de la temporada és Maremar, l’espectacle de Dagoll Dagom que arriba al Principal el dimarts 19 de març a les 18.00 hores amb les entrades pràcticament exhaurides.

D'altra banda, a l’Auditori, dins del cicle Territori CS, la sala de cambra M. Babiloni acollirà el concert de Toni Porcar el divendres 15 de març a les 22.30 hores. Porcar és un guitarrista castellonenc amb una extensa trajectòria que presentarà per fi els temes propis que ha conreat durant les últimes dècades. A l’endemà, el dissabte 16 de març, també dins del cicle Territori CS, serà el torn de Panchi Vivó dirigint el conjunt Brass Ensemble i fent una invitació a viatjar amb la música.


Noticias relacionadas

next