Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

Vila-real prepara sessions teatrals, cinema i cursos per a fomentar el valencià en les escoles

30/11/2019 - 

CASTELLÓ. La regidora de Normalització Lingüística, Noelia Samblás, ha mantingut una reunió amb representants dels centres educatius de Vila-real per a exposar les campanyes de foment del valencià en l'àmbit educatiu que té previstes la Regidoria per al curs actual 2019-2020.

Samblás, que ha assumit la Regidoria de Normalització Lingüística en aquesta legislatura, va detallar algunes de les iniciatives que du a terme el seu departament, com el programa Ràdio-activitat o el repartiment de les cartes als Reis Mags en valencià. Així mateix, la regidora també va avançar que la campanya de cinema en valencià està programada per als dies 9,10 i 11 de març de 2020, amb la pel·lícula Toy Story 4, dirigida a segon cicle de Primària; i s'han previst activitats de teatre, amb l'obra Shoes de la companyia Esclafit Teatre, dirigida a 3r i 4t d'ESO; els Premis Sambori, que aquest pròxim any s'entregaran el dia 3 d'abril, el Correllengua, el Voluntariat pel Valencià o els cursos de valencià.

Així mateix, Noelia Samblás va aprofitar la trobada amb els centres educatius per a oferir la col·laboració de la Regidoria "en tot allò que puga necessitar la comunitat educativa" i va agrair "la seua implicació en totes les campanyes de promoció del valencià que impulsa l'Ajuntament".


Noticias relacionadas

next