Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

28 i 29 de novembre

L'homenatge a Beethoven continúa: Vila-real dedica el Festival de Música Clàssica a la seua música

23/11/2020 - 

VILA-REAL. El Festival de Música Clàssica 2020 de Vila-real, la programació de la qual ha hagut d'adaptar-se a la pandèmia, ha programat per a aquesta recta final d'any un nou esdeveniment en xicotet format amb motiu del 250 aniversari del naixement del músic i compositor Ludvig van Beethoven. La regidora de Cultura, Rosario Royo, i els representants de l'associació Crea Escena, Josep Gil i Héctor Chabrera, han presentat hui el Weekend with Beethoven, una proposta que combina una part pedagògica i una musical i que se celebrarà aquest cap de setmana en la sala d'actes de la Fundació Caixa Rural Vila-real.

La proposta de Crea Escena per a aquest cap de setmana consisteix en un tribut al genial músic en dues parts diferenciades: la primera, més pedagògica, consistirà en una conferència de Pablo Font de Mora, president del Patronat de la Fundació Palau de les Arts Reina Sofia i d’Amics de l’Òpera i els Arts. Gil ha subratllat que “és una de les persones que més entén de música clàssica i oferirà una conferència sobre la vida i obra de Beethoven i la seua influència en l'evolució de la música clàssica”. La ponència se celebrarà aquest dissabte 28 de novembre a les 19.00 hores en la sala d'actes de la Fundació Caixa Rural Vila-real.

El diumenge 29 de novembre, a les 18.00 hores, s'ha programat la segona part del Weekend with Beethoven, amb un concert de música de cambra de primer nivell a càrrec del Cuarteto Leonor, una formació de gran prestigi nacional i internacional. Gil assenyala que “és la primera vegada que Vila-real pot gaudir de la música d'un grup de cambra d'aquesta magnitud”. En la primera part del concert s'interpretarà el quartet en Re Major de Beethoven i en la segona part s'incorporarà el violoncel·lista José Enrique Bouché, un dels millors intèrprets de la província.

Tant la regidora de Cultura com el representant de Crea Escena han animat al públic a gaudir d'aquests actes i han recordat que la cultura és segura, ja que en cada acte s'adopten totes les mesures de prevenció sanitàries, i és necessari apostar per aquests formats per a assegurar una oferta al públic en un moment especialment complicat per a aquest sector.

Noticias relacionadas

next