majors d'edat

Xarxa Teatre busca noves actrius i actors per als seus espectacles de carrer

24/02/2022 - 

CASTELLÓ. Xarxa Teatre ha obert un procés de càsting perquè noves actrius i actors se sumen a la companyia de La Plana Baixa. El càsting tindrà lloc el dia 12 de març a partir de les 10.00 hores  al carrer Borriol, número 88 (Vila-real). Així mateix, cal que les persones interessades en fer el càsting envien un currículum vitae i una carta motivacional al correu de management@xarxateatre.com.

El càsting per formar part de l’elenc de Xarxa Teatre està dirigit a persones majors de 18 anys. La companyia, referent del teatre de carrer, recomana portar roba còmoda o esportiva per tal de realitzar la prova així com estar en bones condicions físiques.

Als espectacles de la companyia vila-realenca estan presents la tradició i la cultura mediterrànies. A més, Xarxa Teatre es caracteritza per provocar al públic i tindre un marcat caràcter festiu. En eixe sentit, és habitual veure la pólvora als sues espectacles així com la música en directe o els efectes d’il·luminació que ajuden al públic a entendre les seues obres. Aquests fets tant característics han facilitat que Xarxa Teatre haja visitat països dels cinc continents al llarg de tota la seua trajectòria.

Xarxa Teatre complirà l’any vinent 40 anys, durant els quals ha exportat el teatre de carrer i les tradicions valencianes arreu del món. Els seus directors, Manuel Vilanova i Leandre Escamilla, han aconseguit situar Xarxa Teatre entre les companyies més personals i reconegudes de l’escena artística actual.

Noticias relacionadas

next