Yawners, primer grup confirmat per l'emac.2020

22/10/2019 - 

CASTELLÓ.  L'emac. ha anunciat el primer grup del que serà el cartell musical del 2020, el qual serà presentat integrament el 16 de novembre a les 12 del mati en un acte al Mercat Municpial de Borriana.

Yawners, capitanejats per la salmatina Elena Nieto ben secundada a la bateria pel navarrès Martín Muñoz, presentaran les cançons del seu primer LP, Justs Calm Down, publicat aquest 2019 i que ha estat un dels àlbums revelació de l'escena independent. En el dis, exploren sonoritats més pop i contundents dels 90s deixant-se influenciar tant per clàssics com Weezer, Pavement o The Breeders com per contemporanis com Japandroids, Snail Mail o Waxahatchee.

emac.2020 comença apostant per la juventut i les guitarres en aquest primer avançament del futur cartell que estarà com sempre marcat per l'avantguarda i la transgressió quant a propostes i estils.

Recordar que el emac.art té oberta la seva convocatòria per a participar en la Fira d'artistes fins a l'1 de desembre, les propostes han de ser enviades al correu borrianaemacart@gmail.com

Noticias relacionadas

next