X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información

el portaveu del partit ha enviat una carta amb la proposta a la resta de grups municipals

Compromís per Almenara sol·licita una reunió amb els diputats valencians per a protegir el litoral

20/01/2020 - 

CASTELLÓ. El portaveu municipal de Compromís per Almenara, Quique Castelló, ha fet pública una carta en la qual demana a l'alcaldessa i a les portaveus dels grups municipals de PSPV, Veli Casanova, i del PP, Amparo Esteve, organitzar una reunió conjunta amb els seus respectius representants a Madrid per fer un front comú per protegir el litoral.

Castelló ha enviat aquesta missiva després dels últims fets ocorreguts en el litoral de la costa de Platja Casabalanca del municipi castellonenc en la qual la mar, a causa del temporal que assota la província, ha destrossat el passeig marítim i ha obligat al fet que es produeixi el desallotjament d'onze persones. El portaveu arribar tumbé a l'alcaldessa, Estíbaliz Pérez; a la portaveu socialista, Veli Casanova; a la regidora i portaveu conservadora, Amparo Esteve; i, als regidors no-adscrits, Sergio Ferrer i Bruno Guirado. En aquesta, el portaveu del grup nacionalista insta a les seues companyes a "organitzar una reunió conjunta amb els respectius representants polítics valencians en Madrid i a fer un front valencià comú en la defensa de la costa d'Almenara".

En eixe sentit, en el document enviat pel regidor es fa referència als PGE, que s'hauran d'aprovar els pròxims mesos pel nou govern central i en els quals Joan Baldoví ha demanat, des de 2011, inversions per a la mar d'Almenara. El portaveu de la formació valencianista ha insistit en la "responsabilitat" per "estar davant d'una qüestió local que no entén de colors polítics". L'escrit ha sigut enviat per registre d'entrada, de manera oficial, i a títol personal a les representants de la resta de grups municipals.

Noticias relacionadas

next