X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información

dirigides a menors de 30 anys

Ivace publica les beques d'internacionalització remunerades per a joves que hagen cursat una FP 

18/12/2019 - 

CASTELLÓ. Ivace Internacional ha publicat 40 beques Ivace E+E, Exportació i Ocupació, les beques d'especialització en internacionalització dirigides a persones menors de 30 anys que hagen acabat un cicle formatiu d'FP, tant de cicle mitjà com de cicle superior.

Es tracta d'un programa de beques finançat en un 91,89% a través de la Iniciativa Juvenil del Fons Social Europeu (FSE), que permeten una formació teòrica a través d'un curs de gestió operativa de comerç exterior, així com la realització de pràctiques en empreses que es troben en qualsevol fase del procés d'internacionalització i en Federacions i Associacions Sectorials de la Comunitat Valenciana.

La directora general d'Internacionalització, María Dolores Parra, ha destacat "l'aposta constant de l'Ivace per l'especialització de recursos humans en internacionalització, una garantia per a la seua ocupabilitat en un futur pròxim i un valor afegit per a les empreses valencianes".

"Aquestes beques - ha afegit - són les úniques d'especialització en internacionalització dirigides a persones que han cursat Formació Professional. Enguany i com a novetat hem incorporat el grau mitjà d'FP per a arribar a un major nombre de persones", ha explicat.

Aquestes beques permeten una especialització molt interessant i molt valorada en termes d'ocupabilitat. "Hem comprovat que més del 90% de les persones becades troben treball als pocs mesos de finalitzar aquests programes de beques", ha indicat. Les persones interessades trobaran tota la informació en la pàgina web de l'Ivace i el termini de convocatòria finalitza el 27 de gener de 2019.

Noticias relacionadas

next