fins al 24 d’abril 

Llorens Bort exposa les pintures inspirades en la seua Vila-real natal

19/02/2021 - 

CASTELLÓ. El Museu de la Ciutat Casa de Polo de Vila-real acull, durant les Festes Fundacionals, a l'artista vila-realenc, J. Bautista Llorens Bort, destacat per la representació de la seua ciutat natal en els seus llenços.

En aquesta exposició, amb el títol Llorens Bort. L’evocació de la bellesa quotidiana, es podrà passetjar per l’univers de l’artista amb el seu domini de la tècnica expressionista que es manifesta amb pinzellades fermes. Una mostra que romandrà oberta fins al 24 d’abril amb l’horari següent: de dimarts a dissabte de 10 a 13 h i de 17 a 20 h, els dies festius estarà tancat.

A més a més, cal recordar que al Convent, espai d’art, es pot visitar la nova edición del TEST. Mostra d’Art i Creativitat, fins al 17 d’abril. En ella habiten diferents exposicions dedicades a impulsar el treball de joves artistes contemporanis com ara la fotògrafa Cecilia Vidal, l’artista disciplinar Ana Spoon, la instal·lació escultòrica de Mario Mankey i la intervenció urbana de l’artista E1000.

"L'art i la cultura són les nostres eines per a superar aquesta situació d’aïllament forçós, no podem mantenir una activitat social com abans, però podem gaudir de la nostra ciutat. Tenim un pretext per tal de completar el nostre passeig amb una visita als nostres centres d’art. Per això, volem animar tota la ciutadania perquè aprofiten els recursos que tenen a prop, és a dir, que comencen a veure els museus com un punt de referència i formació, sempre seguint i respectant les mesures sanitàries", han assenyalat des de la Regidoria de Cultura, a través del Departament de Museus.

Noticias relacionadas

next