la biblioteca municipal acull una selecció de publicacions del 2020

Benicàssim exposa una selecció de llibres per posar en valor a les dones escriptores

19/10/2020 - 

CASTELLÓ. La Biblioteca Municipal de Benicàssim celebra hui el Dia de les Escriptores amb l'exposició d'una selecció de llibres d'escriptores que s'han publicat aquest 2020. La commemoració del Dia de les Escriptores va començar en l'Estat espanyol en 2016 per a recuperar el llegat de les escriptores, fer visible el treball de les dones en la literatura i combatre la discriminació que han patit al llarg de la història. 

Dins de la selecció hi ha novel·les de ficció, de no ficció, per al públic juvenil i per a públic infantil. En l'apartat de ficció estan: Panza de Burro, d’Andrea Abreu; Boulder d’Eva Baltasar; No soc aquí d’Anna Ballbona; Atrapa la llebre de Lana Bastasic; Dicen los síntomas de Bárbara Blasco; Una mujer d’Annie Ernaux; Mapocho de Nuna Fernández; Oculto Sendero d’Elena Fortún; La Flor de Mary Karr. Un amor de Sara Mesa; i El verano en que mi padre tuvo los ojos verdes de Tatiana Tibuleac.

En no ficció es troben els exemplars Abrir el melón de June Fenández; La era del capitalismo de la vigilancia de Shoshana Zuboff; Almáciga de María Sánchez; Guía sobre el arte de perderse de Rebecca Solnit; i Cap de Nosaltres tornarà de Charlotte Delbo.

Per als joves es proposa La misión de Rox de Laura Gallego; Secretos para las dos d’Ana Punset; Coraje de Raina Telgemeier; Destellos de Jen Wang i Fantásticos amigos de Anna Wilson.

Finalment, per al públic infantil es troben Cómo lo ves de Vera Galindo. Esta oca es la reoca de Marta Gusniowska; Isadora Moon de Harriet Muncaster; La vida secreta dels virus de Mariona Tolosa Sisteré; i El dragón Albert de Rossemary Weir

Com explica el regidor de Cultura, Javier Alonso, “la Biblioteca Municipal ha fet una selecció d'escriptores els llibres de les quals s'han publicat durant aquest any i estaran exposats durant tot el mes d'octubre”. Els usuaris poden reservar els exemplars en la pròpia biblioteca, cridant a l'ajuntament o a través del correu electrònic biblioteca@benicassim.org, i a partir de l'1 de novembre s'activaran les reserves.


Noticias relacionadas

next