Benicàssim recupera la festa de cap d'any amb l'Orquestra Supermagic

6/12/2021 - 

CASTELLÓ. Benicàssim vol acomiadar el 2021 i donar la benvinguda al nou any amb l'Orquestra Supermagic en la carpa de festes instal·lada a aquest efecte on els veïns i visitants podran acudir a la festa cap d'any que el consistori ha programat. “Com no pot ser d'una altra forma i ateses les recomanacions que vaja marcant la Conselleria de Sanitat, aplicarem totes les mesures i protocols sanitaris per a garantir la seguretat requerida als nostres veïns i als qui ens visiten”, ha indicat l'alcaldessa, Susana Marqués.

L'espectacle es desenvoluparà en la carpa de festes on, a més de Nit de cap d'any, es desenvoluparan activitats durant les festes de Nadal “com la visita del patge real el 3 de gener o altres activitats si les inclemències meteorològiques impedeixen la seua realització a l'aire lliure”, ha indicat el regidor de Festes, Arturo Martí, qui ha afegit que “enguany hem afegit una disc mòbil per a la nit de Reis dirigida sobretot als joves del municipi i totes les activitats que desenvolupen en aquest espai estaran adaptades a la normativa Covid vigent en aquest moment”.

Tant per a Nit de cap d'any com per a la Nit de Reis i per a les pròximes festes en honor a Sant Antoni i Santa Águeda, el consistori ha tret a licitació la barra de festes que s'instal·larà en la carpa de festes i que donarà servei de beguda i menjar, aquesta última únicament envasada. L'horari de la barra serà de 00.15 a 05.30 hores durant Nit de cap d'any, de 00.00 hores fins a 05.30 hores per a la Nit de Reisl i durant les festes en honor a Sant Antoni i Santa Águeda, del 15 al 23 de gener, la barra podrà prestar servei des de l'inici de les activitats programades en horari vespertí fins a les 05.30 hores els divendres, dissabte i vespra de festiu, mentre que els restants dies, l'horari de finalització vindrà establit per normativa autonòmica. El termini de presentació de la proposició serà de cinc dies naturals a comptar des del següent a la publicació en el Butlletí Oficial de la Província de Castelló i el cànon mínim s'ha establit en 3.000 euros, millorable a l'alça.

Noticias relacionadas

next