NÚMEROS POSITIUS PER DESÈ ANY CONSECUTIU 

Betxí va tancar 2021 amb un superàvit d'1.897.000 euros

26/03/2022 - 

CASTELLÓ. L'Ajuntament de Betxí va tancar 2021 amb un superàvit d'1.897.000 euros, segons ha comunicat el consistori després de l'informe del compte de liquidació. D'aquesta manera, la localitat de la Plana Baixa tanca un any més amb resultat positiu en matèria econòmica i ja suma deu exercicis consecutius amb superàvit, des que l'equip que lidera Alfred Remolar va entrar en el govern.

El consistori ha aconseguit en la seva dècada de governança un romanent de tresoreria positiu any rere any que ha permès dur a terme els projectes anuals sense necessitats de préstecs i saldant a més el deute municipal, que des del gener de l'any passat és zero.

Remolar ha destacat la labor de tot l'equip de govern i s'ha mostrat satisfet “per la bona gestió econòmica i per continuar per la mateixa línia de contenció de la despesa i estalvi econòmic que en anys anteriors, podent mantenir així el deute a zero i reduint progressivament els impostos”.

A més, el primer edil ha informat que part d'aquests beneficis es destinaran al llarg de l'any a diferents projectes productius per al municipi. Entre ells, el més important, la reforma de l'Avinguda Primer de Maig, una de les principals vies de la localitat, que ja s'ha posat en marxa les últimes setmanes.

Un altre dels grans projectes per a aquest 2022 és l'última fase de la remodelació del Palau-Castell de Betxí, que també està en marxa i s'espera que s’acabe en els pròxims mesos, podent així traslladar a aquest edifici les principals dependències municipals.

Noticias relacionadas

next