Hoy es 15 de julio

Compromís demana explicacions a Alberto Fabra per les ordres de transferència a Carlos Fabra

7/07/2021 - 

CASTELLÓ. El portaveu de Compromís a l'Ajuntament de Castelló, Ignasi Garcia, ha demanat explicacions al Partit Popular de la Comunitat Valenciana i al senador del PP, Alberto Fabra, per "les ordres de transferència a l’expresident Carlos Fabra a través de societats".Garica ha assegurat que "el PPCV és, segons el propi exgerent del PP, còmplice directe en la corrupció dels Fabra". 

"Carlos Fabra no era un cas aïllat perquè tot el PP valencià va ser còmplice en un cas de 'delitos de frustración de la ejecución, uso de información privilegiada, tráfico de influencias, blanqueo de capitales y cohecho'", ha insistit el portaveu. Ignasi Garcia, ha assegurat que "és evident que el PP de Castelló i el de la Comunitat Valenciana estan units per la corrupció. A pesar del intents dels populars de Castelló per deslligar-se de les pràctiques de València, la connivència està clara". El regidor ha incidit en què "evidentment, no hi ha un trencament del PP actual amb el PP del passat i són les mateixes persones que operaven d'aquestes maneres les que continuen ocupant càrrecs públics" i ha posat com a exemple el cas de l'exalcalde de Castelló i president del PP Comunitat Valenciana, "qui actualment és senador territorial".

Compromís insisteix en que l'etapa corrupta del PP dels Fabra, inclou en eixe genèric de nou al senador territorial, el qual ha estat emparador de la corrupció i segons l'exgerent del PP també part de la corrupció amb majúscules. "Cada dia que Alberto Fabra continue ocupant el lloc de representació, impedeix eixa operació estètica del PP valencià actual de voler deslligar-se del seu passat. El seu passat és corrupció i encara s'estén al seu present mentre no tallen rèmores, mentre no tornen tot el que ens han robat, i mentre no demanen disculpes", remarca el portaveu de Compromís al Senat, Carles Mulet.

Per la seua banda, la síndica adjunta de Compromís a les Corts, Mònica Àlvaro, ha manifestat que, "tot i que no causa cap sorpresa que el PPCV participara i consentira els jocs tèrbols de Carlos Fabra, el fet que part d'aquests ingresos investigats d'autoritzaren sota la presidència d'Alberto Fabra en el PPCV ens genera molta preocupació, ja que actualment Alberto Fabra és representant al Senat nomenat per les Corts". Per aquest motiu "Compromís considerem que, citen o no a Alberto Fabra a declarar als jutjats, té l'obligació de donar explicacions de la seua participació", ha remarcat Àlvaro.

Noticias relacionadas

next