nou cicle de 'sessió Contínua'

El Menador es rendeix a la ciència ficció amb els curtmetratges 'Sputnik' i 'La disco resplandece'

18/12/2018 - 

CASTELLÓN. Dijous 20 de desembre, a les 20 hores, tindrà lloc una nova edició del cicle 'Sessió Contínua' en el Menador espai cultural de Castelló. En aquesta ocasió el programa inclou dues projeccions de ficció que revelen dues maneres molt diferents d'abordar la ciència-ficció, ja siga com a context explícit o com a atmosfera visual i sonora.

El realitzador Chema García Ibarra serà aquesta vegada l'autor convidat per a presentar la seua peça La disco resplandece, un peculiar treball que mescla regató amb cançó tradicional armènia, i paisatges estranys del sud llevantí amb Philip K. Dick, construint d'aquesta manera un film atmosfèric. Aquest suposa un pas més en la personal carrera d'aquest director, guionista i productor nascut i resident a Elx, que es va donar a conèixer amb El ataque de los robots nebulosa-5, i l'obra dels quals ha sigut premiada i reconeguda en la Quinzena de Realitzadors del Festival de Cannes, Sundance o Chicago Film Festival, entre molts altres. Després de la projecció els convidats podran participar en un col·loqui amb l'autor.

Complementarà la sessió el cineasta castellonenc Vicente Bonet, qui amb Sputnik, un premiat curt de ciència-ficció, es planteja la premissa de si va anar realment Yuri Gagarin el primer cosmonauta que va realitzar amb èxit un vol espacial, ja que hi ha dades que asseguren que amb anterioritat van ser llançats a l'espai altres, però que no van tornar. Bonet va estudiar en el Centre d’Estudis Cinematogràfics de Catalunya i es va llicenciar en Publicitat i Relacions Públiques a la Universitat Jaume I de Castelló.


Noticias relacionadas

next