'El avaro' de la companyia Atalaya

El Paranimf acull una obra de teatre en homenatge a Molière

15/11/2022 - 

CASTELLÓ. El Paranimf de la Universitat Jaume I ret homenatge al dramaturg francès Molière en el 400 aniversari del seu naixement el pròxim divendres 18 de novembre, a les 19.30 hores, amb El avaro, a càrrec de la companyia Atalaya, dins de la programació de la XXX Mostra de Teatre Reclam.

El teatre de Molière exerceix una profunda crítica contra la hipocresia burgesa i contra el pitjor de l'alta societat a través de la comèdia i la tragicomèdia. El avaro, una de les seues obres mestres i un dels seus últims textos, té per protagonista Harpagon, un vell ric que viu terroritzat per una por obsessiva: que li roben el bagul on ha ocultat el seu tresor. L'obra mostra el costat més mesquí i egoista de l'ésser humà, on es porta a l'extrem els problemes generats pels diners i el poder.

La companyia Atalaya, a punt de complir 40 anys de trajectòria, s'endinsa per primera vegada en l'univers del dramaturg francès amb aquest muntatge teatral que s'emmarca en els grans projectes de la companyia i, més en concret, entre els que es presenten en clau de musical.

La representació comptarà amb vuit actors en escena i al capdavant de l'elenc estarà Carmen Gallardo, una de les actrius més reconegudes del país.

Noticias relacionadas

next