de la companyia Marie de Jongh

El Paranimf presenta 'Ama', una obra sobre la cura mútua i el pas del temps

5/04/2022 - 

CASTELLÓ. El Paranimf de la Universitat Jaume I obri el pròxim 8 d’abril la temporada teatral de primavera amb AMA, un espectacle de gran format de la companyia Marie de Jongh,  en continuïtat amb els seus projectes anteriors però que, per primera vegada, es dirigeix a públic adult. AMA és un cant a la bellesa èpica de la cura mútua i una història de superantiherois de la quotidianitat.

Mario viu en un loft, reconvertit en habitatge i estudi artístic al mateix temps. La seua especialitat és la pintura, ofici que ha heretat del seu pare. Fa un temps que la seua vida ha sucumbit a la tossuda realitat. Els seus pares, d'avançada edat, requereixen de les seues cures, així com la seua jove filla. Mario malda per cuidar-los, encara que la tasca se li antulla molt complicada. Mario mai ha aprés a cuidar de ningú.

AMA és una obra d’emocions fortes rescatades de la quotidianitat, on s’entremescla el prosaic amb el fantàstic, el màgic amb el record, l’art i el riure, l’absurd i el tràgic. Cal assumir allò terrible, la crua realitat, però hi ha bellesa en allò terrible, i si hi ha bellesa, hi ha esperança de felicitat.

Noticias relacionadas

next