Este es el cartel ganador de la Magdalena 2022

20/10/2021 - 

CASTELLÓ. El cartell amb el lema Nou somnis ha guanyat el concurs convocat pel Patronat Municipal de Festes de Castelló per a la Magdalena 2022. L'obra és de Carla Parra Bellido, amb un lema que fa referència als nou dies de les festes fundacionals, i ha sigut triada després de la deliberació del jurat reunit aquest dimecres al Palau de la Festa. El president del patronat i edil de Festes, Omar Braina, acompanyat dels membres del jurat, ha donat a conéixer el cartell guanyador d'entre els 13 presentats en aquesta edició; sis dels quals s'han descartat des d'un primer moment perquè no s'ajustaven a les bases.

“Hui s'ha triat el cartell de la Magdalena 2022, prevista del 19 al 27 de març. Avancem així en la tramitació i organització de les pròximes festes, que estaran condicionades encara per la pandèmia i que s'estan planificant tenint en compte diferents escenaris per a poder gaudir-les amb seguretat”, ha explicat Braina. En aquest sentit, el regidor de Festes ha recordat que s'està “en contacte directe amb Salut Pública per a planificar les pròximes festes i ajustar el programa a la situació epidemiològica i a les mesures de prevenció i protecció davant la covid”. Així mateix, Braina ha destacat que des de Festes es continuarà “treballant amb la màxima prudència i responsabilitat com s'ha fet fins al moment, fent passos cap a la nova normalitat i tenint en compte l'evolució de la pandèmia”.

El cartell guanyador i la resta dels 12 presentats al concurs s'exposaran a la sala d'exposicions de la Fundació Dávalos Fletcher des del 30 d'octubre fins al 7 de novembre.

Noticias relacionadas

next