'La tortuga de Gaugin' va obrir el cicle de teatre

La dansa, les acrobàcies i el teatre MUT! prenen els carrers de Castelló

26/09/2020 - 

CASTELLÓ. La Plaça Hort dels Corders va acollir aquest divendres l'espectacle inaugural de la cinquena edició del MUT!, Festival Internacional d'Arts Escèniques sense Text, organitzat per la Regidoria de Cultura de Castelló , amb La tortuga de Gaugin de la companyia francesa Locamoros.

Aquest dissapte l’activitat es trasllada al Passadís de les Arts, escenari principal de la segona jornada del MUT!. Aquest ha començat amb l'espectacle Somente de la companyia portuguesa Teatro Só. Tot seguit, la Cia Jordi Beltran ha interpretat l'obra Le petit bonhomme en mousse, amb un doble passe. Circ Pistolet han oferit el públic el seu espectacle d'acrobàcies 'Quan no tocàvem de peus a terra'.

 
A les 18.00 hores arrancarà la jornada vespertina del festival amb Teatro Só i 'Somente’. A les 18.30 i a les 19.45 hores, la Cia Jordi Beltran, interpretarà novament l'obra 'Le petit bonhomme en mousse'. A les 18.45 hores serà el torn de la companyia Chapertons i el seu explosiu espectacle 'Boom!'; a les 20.00, Vaivén Circo mostrarà al públic assistent tot un seguit d'acrobàcies i figures amb 'Esencial'. A la nit, el teatre sense text es traslladarà a la Plaça Hort dels Corders, on a les 22.30 hores, la companyia David Moreno & Cristina Calleja faran volar el públic amb el seu espectacle 'Flotados'. L’obra serà l'encarregada de posar fi a aquesta segona jornada del festival.

El diumenge es reprenen les actuacions a les 12.00 al Passadís de les Arts amb un total de sis propostes de teatre sense text que inclouen les obres Sorriso (12.00 i 18.45 hores), Isla (12.30 hores), Amagatalls Secrets (18.00) i Avec le Temps (19.15 hores) per a deixar el millor gust de boca al públic d’aquesta cinquena edició del MUT!. Per a la cloenda del festival, han triat Leandre Clown, un artista del gest que oferirà a Castelló el seu Rien à Dire (20.00 hores).

Noticias relacionadas

next